backtolist

HáT

Logo

Hogyan legyen sikeres az első randi

Hogyan legyen sikeres az első randi

Akár egy rendezvényen, akár egy társkereső oldalon találkoztatok, az első randi nagyon stresszes tud lenni. Lehet, hogy az önbizalomhiány az oka, vagy, hogy nincs benne gyakorlatod ... rengeteg oka lehet. Hogy sikeres legyen az első randid, itt megtalálod a legfontosabb dolgokat. Szóval nincs több kifogás, láss hozzá!

1 - Maradj nyugodt
Noha ez egy fontos pillanat, ne gondold, hogy az első randevú meghatározza majd a kapcsolat többi részét is – ez ugyanis nem igaz. De a jó kezdet mindenképp fontos, tehát ne stresszelj, nincs mit veszítened. Tekints rá úgy, mint egy baráttal való találkozásra. Nagyon fontos, hogy olyan helyet válassz, ahol kényelmesen érzed magad, mivel sokkal nyugodtabb leszel így kellemesen telik majd az idő.

2 – Időben érkezz
Az olyan kifejezések, mint "az exem nem szeretett a tengerpartra járni “; "Nagyon jól kijövök az anyósommal “, tilosak. Senki sem akarja azt hallgatni, hogyan fulladt kudarcba a kapcsolatod, mert ez azt jelzi, hogy továbbra is a múltban élsz és még nem állsz készen az újrakezdésre. Ehelyett beszélj arról, hogy mit szeretsz csinálni, vagy például mik a terveid az idei nyárra. Képzeld el a jövőt, és küldj egyértelmű üzenetet: készen állsz a továbblépésre!

3 - Ne beszélj a korábbi kapcsolataidról
Az olyan kifejezések, mint "az exem nem szeretett a tengerpartra járni “; "Nagyon jól kijövök az anyósommal “, tilosak. Senki sem akarja azt hallgatni, hogyan fulladt kudarcba a kapcsolatod, mert ez azt jelzi, hogy továbbra is a múltban élsz és még nem állsz készen az újrakezdésre. Ehelyett beszélj arról, hogy mit szeretsz csinálni, vagy például mik a terveid az idei nyárra. Képzeld el a jövőt, és küldj egyértelmű üzenetet: készen állsz a továbblépésre!

4 - Légy önmagad
Időnként azért, hogy a másik embernek örömöt okozzunk, hajlandók vagyunk eltúlozni néhány sajátosságunkat, esetleg új hobbit és érdeklődési köröket találunk ki ("hát persze, nagyon szeretem a futballt"), de jól tudod, hogy ezt nem lehet örökké csinálni. Sokkal jobb, ha teljesen őszintén elmondod, mi az, amit szeretsz, miközben nyitott maradsz az új dolgokra; ahelyett, hogy hazudnál a kiszemeltednek, aki pár hét után rájön, és rettentő csalódott lesz.

5 - Érdeklődj a másik fél iránt
Bár teljesen normális, ha az első randin kissé feszült vagy, néha ez miatt megtörténhet, hogy állandóan csak magadról beszélsz. Fontos tudni, hogy ezt a hozzáállást egyáltalán nem értékelik az emberek. Ha már az elején az erőteljes nárcizmus jeleit mutatjuk, akkor az első randi nem lesz túl sikeres. Érdeklődj a másik személy iránt, tudd meg, mit szeret csinálni, mi a munkája, kik a barátai stb. Figyelj rá. 

HáT July 2021

Copyright 2021©amornyila.hu