backtolist

HáT

Logo

Idősebbek találkái: használati utasítás

Idősebbek találkái: használati utasítás

 

A kockázatok az életben senkit sem kímélnek meg, és ezért nem mindig könnyű újjáépíteni mindent és újrakezdeni egy szakítás, válás vagy házastárs halála után. De fontos, hogy adj magadnak egy második esélyt, hogy újrakezdhesd. Szánj időt a gyászra és ha már készen állsz, találd meg újra a szerelmet.

 

1 - Építsd újra a szerelmi életedet

Hidd el, nem vagy egyedül, rengeteg 45 évesnél idősebb ember szeretné újjáépíteni az életét. Soha nem késő, ne gondolj a korodra. Ne félj attól, hogy újra csalódni fogsz, ehelyett tanulj a hibáidból és fordulj olyan emberekhez, akik jók hozzád. Légy nyitott másokkal, járj el otthonról vagy vacsorázz a barátaiddal, szerezz újakat, és mutasd meg, hogy készen állsz egy új szerelemre. Az időskorúak számára az online társkereső oldalak tökéletes eszköznek bizonyulnak komoly kapcsolatok megtalálásához. Kiválaszthatod a számodra megfelelő weboldalt, és beszélgetést kezdeményezhetsz pár emberrel, akik felkeltették az érdeklődésedet.

 

2 - Törődj magaddal

Használd ki az életed ezen új szakaszát arra, hogy törődj önmagaddal és olyan dolgokat csinálj, amelyeket már hosszú ideje nem csináltál. Kezdj el újra edzeni, csináltass új frizurát és vásárolj - ne fogd vissza magad! Fontos, hogy szeresd önmagad, ahhoz, hogy mások is szeressenek. Az önbizalom alapvető fontosságú, ez tesz téged vonzóvá. Ha például beiratkozol egy edzőterembe, akkor magabiztosabb leszel és észreveszed majd, hogy többször fognak randira hívni. Azt is fontolóra veheted, hogy csatlakozol olyan szervezetekhez, amelyek önkénteseket keresnek. Ismerd az érzéseidet – a tapasztalataid lehetővé teszik, hogy komoly kapcsolatba kezdj, sokkal érettebben és őszintébben, mint valaha.

 

3 – Online ismerkedés

Talán kíváncsi vagy, hogy hogyan találkozhatnál 

idősebb emberekkel a városban, ahol élsz, és nem tudod hol kezdd? Az online társkereső oldalak nagyszerűek az idősek számára, akik újjá szeretnék építeni az életüket, de lassú lépésekben szeretnének haladni. Válaszd ki a számodra megfelelő weboldalt és hozz létre egy online profilt. Ezután képes leszel a különböző profilok között böngészni és kapcsolatba lépni a számodra vonzó emberekkel a chat funkció segítségével. Mindenkinek joga van a szeretethez és a második esélyhez, életkortól és helyzettől függetlenül, tehát ne habozz, csatlakozz!

HáT July 2021

Copyright 2021©amornyila.hu