backtolist

HáT

Logo

Online társkereső oldalak: Használati utasítás

Online társkereső oldalak: Használati utasítás

 

1 – Válaszd ki azt az oldalt, amelyik a leginkább megfelel az elvárásaidnak

Lelkitársat keresel, gyors találkozókra vágysz, esetleg most lettél szingli, vagy csak újra szeretnéd kezdeni? Az elvárásaidtól és szükségleteidtől függően egyes weboldalak jobban megfelelnek az igényeidnek, mint mások. Bármi legyen is a helyzet, ragadd meg a lehetőséget, hogy egyedülálló emberekkel ismerkedhess. A sok alapos elemzésnek köszönhetően kiemeltük az egyes weboldalak főbb jellemzőit, amelyet megtalálsz a legjobb online társkereső oldalak rangsorolásunkban. Egy pillantás alatt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb weboldalt és akár fel is iratkozhatsz. Ne habozz tovább, vágj bele a kalandba és találd meg a jövendőbeli társad, vagy egyszerűen csak szerezz új barátokat.

 

2 - Hozz létre egy hatásos profilt

Miután feljelentkeztél az általad választott társkereső oldalra, létrehozhatod a profilodat. Ez egy nagyon fontos lépés, mert az általad megosztott információk alapján találhatnak rád a profilok sokasága között azok az emberek, akik pont egy olyan emberre vágynak, mint te. Nem kell kitalálnod nem létező hobbikat és szenvedélyeket, csak világosan írd le, ki vagy és mit keresel, mit szeretsz a szabadidődben csinálni, így könnyen elkerülheted, hogy olyan emberek lépjenek veled kapcsolatba, akikkel nem illenétek össze. Adj meg minél több információt, de legfőképpen légy őszinte. Nyugodtan tölts fel egy képet is magadról, mivel a fénykép nélküli profilok általában kevésbé népszerűek, mint azok, amik fényképpel rendelkeznek.

 

3 - Érdeklődés alapján keresgélj az elérhető szinglik között

A társkereső oldalakon különböző kritériumok alapján keresgélhetsz a profilok között: életkor, lakhely, hobbi, szenvedélyek ... Szánj időt a profilok böngészésére és lépj kapcsolatba a neked tetsző 

emberekkel. Szeretsz túrázni hétvégenként? Imádsz bulizni? Szeretsz művészeti kiállításokra járni? A sok egyedülálló profil között képes leszel megtalálni te is a társadat, mint zsák a foltját. Küldhetsz a kiválasztottadnak egy egyszerű üzenetet, hogy elkezd a beszélgetést. Ha vannak közös érdeklődési köreitek, a többi majd jön magától. Ne légy bunkó vagy udvariatlan másokkal, a társkereső oldal olyan hely, ahol mindenki tiszteletben tartja a másikat, mások elvárásait.

 

4 - Az első randevú szervezése

Néhány nap, hét vagy akár hónap elteltével úgy döntöttél, hogy kész vagy találkozni kiválasztottaddal a valós életben is? Ez a lépés eleinte félelmetesnek tűnhet, de pánikra semmi ok - azért vagyunk itt, hogy adjunk néhány tippet az első randevú megszervezéséhez. Mindenekelőtt fontos tudni, hogy nincs tökéletes alkalom az első találkozásra. Egyszerűen a saját tempód szerint kell csinálnod. Találkozzatok a városban egy mozgalmas helyen, például egy kávézóban, és legfeljebb egy-két órára tervezz: ha nem működik köztetek a kémia, akkor nem kell várnod a vacsora végéig. Félsz a szemtől szembeni találkozástól? Ne félj, a legtöbb társkereső oldal több rendezvényt is szervez, mint például főzőtanfolyamokat, szabadtéri eseményeket vagy partikat.

 

5 – tippek, hogyan légy sikeres

 

1 - Hozz létre egy teljes és részletes profilt, oszd meg a lehető legtöbb információt arról, hogy mit szeretsz és mit keresel.

 

2 - Keresgélj a kívánt kritériumok alapján. Azért, hogy olyan szinglikkel léphess kapcsolatban, akik tényleg illenének hozzád, azt ajánljuk, hogy bizonyos kritériumok alapján böngéssz ( pl. életkor, város, a kívánt kapcsolat típusa stb.). Ezzel elkerülheted a csalódásokat.

 

3 - légy türelmes. Ezek az oldalak megkönnyítik az új emberekkel való találkozást, így gyorsabban tudsz más egyedülálló emberekkel kapcsolatot teremteni. Ám fontos észben tartani, hogy az ideális partner megtalálása időbe telik. Folytasd az ismerkedést különböző emberekkel, mivel naponta bukkannak fel új tagok.

 

4 – Tiszteld a másikat, még akkor is, ha épp nem 

érdeklődsz iránta. Mindig udvariasnak kell maradnod, mivel a többi tag is komoly kapcsolatot keres.

 

5 - Légy önmagad. Ne próbálj egy új életet kitalálni magadnak, hogy érdekesebbnek tűnj. Légy őszinte és mutasd meg valódi önmagad.

HáT July 2021

Copyright 2021©amornyila.hu